Velkommen til Luna som samarbeidspartner og sponsor!

Luna er et komplett skjønnhet og velvære senter lokalisert litt utenfor kjernen av Trondheim. Her finner du tjenester som frisør, negledesign, spray tan, permanent make-up, microblading, kosmetisk sykepleier, fotpleie, massasje, vippe extensions, brynstyling, voksing, hudpleie og undervisning.

De distribuerer flere internasjonalt kjente merker innen sin bransje. På vegne av disse underviser de også.

De er ofte rundt i verden for å oppdatere oss, dette nettopp fordi de ønsker hele tiden å tilby deg det siste av teknikker, verktøy og trender.

Luna ble grunnlagt i desember 2013 av Liz Rajala. Liz jobber til daglig i salongen i tillegg til å undervise i deres kurslokaler, internasjonalt og nasjonalt. Hun har flere samarbeidspartnere på verdensbasis innen sine fagfelt

Featured Posts
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean